Search
Filters
Soberbia Mist Golden Roses

Indhold: 150 ml. / Vejl. udsalgspris: 545,-

Nytænkning indenfor hudpleje skabt af Unapologetic Luxury. En Eliksir-tonic som indeholder 24-karat guld og ekstrakter fra 8 nøje udvalgte roser.
Guldet fungerer som en leder, som en bro, der åbner porerne og reaktiverer dermis for at lette indtrængningen af de 8 rosers eliksir.

Det efterlader øjeblikkeligt huden hydreret, afslappet, silkeblød og revitaliseret. En yderst effektiv luksus-toner til brug på ethvert tidspunkt af dagen.

Rosernes egenskaber:
SORTE BACCARA (beskyttelse af epidermis) The Black Baccara rose er kendt som "den sorte rose". Sort Baccara rose ekstrakt er er udvundet fra kronbladene fra blomsten og er med høj indhold af antioxidanter. Beskytter huden mod skader og aldring.

POLAR ROSEN står for nydelse, velvære og afslapning for huden. Den styrker immunforsvaret og stimulerer produktionen af ß-endorfiner i huden.

DAMASK ROSE. De skønne dråber af olie er fra kronbladene, som er rige på phenolforbindelser, som er nyttige til beskyttelse af hudens integritet. Olien reparerer brud på kapillærer og reducere rødme i huden.

ROSE AF JERIKO. Denne har evnen til at modstå mere end to et halvt år uden vand. Den beskytter hudbarrieren, reducerer udtrykslinjer og forbedrer det generelle udseende af ansigtet, hvilket giver lysstyrke og fasthed i huden.
Med denne rose er der en fremragende mulighed for at korrigere acne og behandle hudlidelser som psoriasis på grund af dets antiseptiske egenskaber.

GALLISK ROSE (naturlig peeling). Er rig på Alpha Hydroxyacids, som fungerer som en naturlig peeling, der naturligt fremskynder fjernelsen af døde hudceller.

DOG ROSE står for at være blødgørende, nærende og har en antiinflammatorisk virkning. Den lysner pigmentpletter og hjælper med at reducere dem.

ROSE HIP står for Hydrering og celleregenering.
Manufacturer: Soberbia
SKU: PRO00759
*
*
*