Search
Filters

Ansigtspleje

View as Grid List
Sort by

ElixirLift, 20 ml

ElixirLift EVAGARDEN
Med Hyaluronsyre for Lifting effekt

Et innovativt ansigtsserum med en øjeblikkelig "lifting effekt" med en opstrammende, regenererende og intens fugtgivende virkning på huden.

Lavmolekylær Hyaluronsyre, Pullulan og Oculata-tangekstrakt danner et unikt kompleks af aktive ingredienser, der er i stand til at skabe en øjeblikkeligt synlig opstrammende effekt, danne en beskyttende barriere for at bevare hudens fugtighed og virke i dybden for en anti-aging, langvarig opstrammende effekt.

Behandling der kan bruges før make-up for hende eller som en fugtgivende base med en lifting effekt for ham også.
Hurtigt absorberet af alle hudtyper, vil det være et essentielt eliksir for øjeblikkeligt synlige og langvarige resultater.

Anvendelse:
Påfør morgen og aften på renset hud. Den påføres ansigtet med fingrene eller med EVAGARDEN Foundation Brush n°24.

Primer Light Defence SPF 50

Light Defense Primer SPF50

Er en oplysende, udglattende og fugtgivende ansigtsprimer, med eksklusive aktive ingredienser, der beskytter huden mod forurening, mod skader forårsaget af blåt lys fra elektroniske enheder (blåt lys og IR-A) og mod UVA- og UVB-stråler. dermed bevare og forstærke hudens naturlige udstråling og ungdommelighed.

Takket være partikler, der reflekterer lys, med en blød fokuseffekt, minimerer det misfarvninger og ufuldkommenheder, hvilket gør huden mere homogen og strålende, oplyst af diffust lys.

Med anti-inflammatoriske og antioxidante egenskaber udglatter og udjævner den teint, beskytter og øger hudens fugtighed for et afslappet og naturligt strålende udseende.

Frisk formel, der giver en blødgørende og fugtgivende fornemmelse, til fløjlsblød hud. Øger og beskytter hudens naturlige lysstyrke og ungdom, og giver straks ansigtet en friskere og mere udhvilet luft.

Anvendelse:
Som base: Fordel til den er helt absorberet, inden du lægger make-up på hele ansigtet for blidt at glatte og glatte huden.
Som en udstrålingsforstærker: Påfør dagligt som en hudcreeringsrutine efter rensning af huden.
Som et oplysende og beskyttende serum: tilsæt en dråbe Light Defense til foundationen.
Påfør på ansigtet med fingerspidserne eller med EVAGARDEN up No. 24 Synthetic Foundation Brush.

Soberbia Mist Golden Roses, 150 ml

Soberbia Mist Golden Roses

Indhold: 150 ml. / Vejl. udsalgspris: 545,-

Nytænkning indenfor hudpleje skabt af Unapologetic Luxury. En Eliksir-tonic som indeholder 24-karat guld og ekstrakter fra 8 nøje udvalgte roser.
Guldet fungerer som en leder, som en bro, der åbner porerne og reaktiverer dermis for at lette indtrængningen af de 8 rosers eliksir.

Det efterlader øjeblikkeligt huden hydreret, afslappet, silkeblød og revitaliseret. En yderst effektiv luksus-toner til brug på ethvert tidspunkt af dagen.

Rosernes egenskaber:
SORTE BACCARA (beskyttelse af epidermis) The Black Baccara rose er kendt som "den sorte rose". Sort Baccara rose ekstrakt er er udvundet fra kronbladene fra blomsten og er med høj indhold af antioxidanter. Beskytter huden mod skader og aldring.

POLAR ROSEN står for nydelse, velvære og afslapning for huden. Den styrker immunforsvaret og stimulerer produktionen af ß-endorfiner i huden.

DAMASK ROSE. De skønne dråber af olie er fra kronbladene, som er rige på phenolforbindelser, som er nyttige til beskyttelse af hudens integritet. Olien reparerer brud på kapillærer og reducere rødme i huden.

ROSE AF JERIKO. Denne har evnen til at modstå mere end to et halvt år uden vand. Den beskytter hudbarrieren, reducerer udtrykslinjer og forbedrer det generelle udseende af ansigtet, hvilket giver lysstyrke og fasthed i huden.
Med denne rose er der en fremragende mulighed for at korrigere acne og behandle hudlidelser som psoriasis på grund af dets antiseptiske egenskaber.

GALLISK ROSE (naturlig peeling). Er rig på Alpha Hydroxyacids, som fungerer som en naturlig peeling, der naturligt fremskynder fjernelsen af døde hudceller.

DOG ROSE står for at være blødgørende, nærende og har en antiinflammatorisk virkning. Den lysner pigmentpletter og hjælper med at reducere dem.

ROSE HIP står for Hydrering og celleregenering.

Soberbia Serum, 30 ml

Et serum til alle hudtyper og hudtilstande
Indhold: 30 ml. / Vejl. udsalgspris: 795 kr.

Berolige, regenerere og beskyttelse
Soberbia Serum er udviklet af Unapologetic Luxury og er designet til straks at kunne berolige, regenerere og beskytte selv den mest følsomme eller atopiske hud.
Anbefales morgen og aften til ansigtet, øjenomgivelse, hals og decolleté.
Soberbia Serum har en øjeblikkelig penetration i huden, der straks bliver gennemfugtes, blød og afslappet. Er udviklet til alle hudtyper, inklusiv de mest følsomme og problematiske, såsom hud med atopisk dermatitis, acne, psoriasis, rosacea med videre.
Er et 100% naturligt produkt og uden anvendelse af parfume og hvor ingredienserne er ecocert certificerede.

Ingredienserne i Soberbia Serum er nøje udvalgte til også øjeblikkeligt at kunne berolige og regenerere huden efter enhver form for skønhedsbehandling eller enhver aggression som huden har været udsat for, needling med videre. Ved anvendelse af dette serum efterlades huden straks klar og fløjlsagtig igen.

FORDELEN VED BEROLIGENDE INGREDIENSER:
Soberbia Serum har en naturlig og intelligent emulgator, der tilpasser sig miljøet og beskytter mod sæsonændringer. Emulgatoren er fremstillet af de naturlige ingredienser Bivoks og Jojoba Oil.
Indisk Frankincense er anti-inflammatorisk, beroligende, anti-allergisk og er en effektiv behandling for psoriasis og atopisk dermatitis. Panthenol er ideel til den sensitive hud og er meget effektiv, beroligende og anti-inflammatorisk.

FORDELEN VED REGENERERENDE INGREDIENSER:
Urter som: Rosmarin, Camille, Grøn te, Lakrids, Costmary, Scutellaria og asiatisk Pennywort er alle effektive ingredienser mod acne, atopisk dermatitis, seborrhoea, rosacea og psoriasis; reducerer kløe, forbrænding og svie af eksterne stoffer og allergiske reaktioner.
Snake Venom reducerer sammentrækningen af ansigtsmusklerne og reducerer således dannelsen af fine linjer og rynker. Snail Slime er en øjeblikkelig skinregenerator og er perfekt for en beskadiget hud. Hyaluronsyre med meget lav molekyle vægt nærer huden intensivt med fugt, så huden genfugtes og bliver mere elastisk.
Matrikines giver hjælp til at aktivere hudreparationsprocessen, udjævne rynker og forbedre hudfarven og elasticiteten. Vitamin E er en stærk antioxidant, der beskytter hudens celler og er en naturlig opstrammede ingrediens, som også er effektiv til behandling af ar og eliminering af mindre urenheder og ujævnheder i huden.
Allantoin stimulerer dannelsen af keratin, kollagen og elastin og hjælper med en naturlig exfoliering.

FORDELEN VED BESKYTTENDE INGREDIENSER:
Passionsfrugt olien beskytter mod forurening og er samtidig effektiv på hudirritationer, som acne, forbrænding og er ophelende efter skønhedsbehandlinger og operationer.
Phragmites Karka planten og svampen Poria Cosos er super effektive til at få huden til at slappe af og fjerne stress fra huden og for at beskytte mod ydre påvirkninger.

Soberbia Serum er det perfekte match med Soberbia Spirit Anti-aging Cream.

Soberbia Silk Anti-aging Cream, 50 ml

Soberbia Silk Anti-aging Cream.

Uden tvivl den mest komplette creme, der findes i verden og den eneste, der har:

• Mere end 23 naturlige aktive ingredienser fra 18 forskellige lande
• Naturlig emulgator fremstillet af bivoks og jojoba, der er i stand til selv at tilpasse sig sit miljø, hvilket gør Soberbia Silk til en intelligent creme
• Seneste generation af anti-aging og anti-rynke molekyler og peptider
• Nye forbindelser afledt af naturlig voks og oliven squalen, der giver din hud en ultra-silkeblød glathed
• En innovativ aktiv ingrediens baseret på økologisk havre, der har en øjeblikkelig opstrammende effekt.

Soberbia Spirit Anti-Aging Cream, 50 ml

En multifunktionel anti-age creme til alle hudtyper.

Indhold: 50 ml. / Vejl. udsalgspris: 995 kr.

Soberbia Spirit er en multifunktionel anti-age creme til alle hudtyper.
Unikt, da den samtidig giver huden alle fordele på én gang!
Anvendes som dag- og natcreme
Til ansigtet, øjenområdet, halsen og decolleté

Efter mange års karriere i skønhedsbranchen havde Iván Grau fra Unapologetic Luxury det mål, at han ville udvikle et produkt, hvor det var muligt at opnå de højeste standarder for kvalitet, stil og effektivitet, som nogensinde var blevet set i verden.
Han måtte fremstille én creme med indhold af kun de bedste ingredienser på planeten og samtidig få dem til at arbejde sammen.

Efter godt 3 års arbejde på Unapologetic Luxury's laboratorie lykkedes det at knække koden, hvilket i første omgang førte til cremen Soberbia. Primo 2018 blev Soberbia Spirit med samme ingrediens-sammensætning lanceret.

De værdifulde ingredienser Soberbia Spirit blev resultatet af en utrættelig søgen efter kun de mest ekstraordinære ingredienser. Kriterierne var simple: At finde de allerbedste der eksisterede. I cremen er kombineret de mest komplette ingredienser fra naturens skatte og resultaterne af en topmoderne kosmetisk forskning, hvor der anvendes den nyeste generation af molekyler og peptider. Er med en naturlig emulgator fremstillet af Bivoks og Jojobaolie.

Soberbia Spirit er en multi-funktionel anti-age creme til alle hudtyper og anbefales til øjenområdet, til ansigtet halsen og decolleté morgen og aften. Takket være de aktive ingredienser er cremen i stand til at arbejde på langt de fleste hudtilstande samtidig. Er med bevist effektivitet efter utallige forsøg og tests.
Cremen har en beroligende virkning på en irriteret hud og en desinfektionsvirkning på urenheder og hudskader. Reducerer åbne porer, hyperpigmentering, rødme og øger fugtniveauet i huden markant. Soberbia Spirit bekæmper tegn på acne og alder, har en opstrammende effekt og giver ikke mange chancer til at efterlade rynker.
Er med en enestående duft ”Sublimated Rose” udviklet af Ramón Béjar.

SUNEW med+ Essence Face Serum, 50 ml

Et aktiverende serum til ansigt og under øjne.

Vejl. udsalgspris: 375,-

Er et prisvindende serum, som kan anvendes under din dag- og natcreme for at øge din hudpleje mere effektiv.
Det er en slags booster, som forstærker effekten af din creme og virker samtidig med regenererende, beroligende og anti-inflammatorisk.

Effekten af dette serum er en fejlfri teint - også uden brug af foundation og concealer.
Med de mange hudforyngende ingredienser og deres sammensætning gøres dette produkt til et af de bedste hudforyngende kosmetikprodukter.

Virkninger efter 4 ugers brug med anvendelses- og apparattest udført på en gruppe på 15 personer under opsyn af en hudlæge i en periode på 4 uger:
+28% forøgelse af hydrering
+31% forøgelse af hudens elasticitet
-12% reduktion af rynker

Aktive ingredienser:
• Filtreret snegleslim er en kilde til værdifulde ingredienser såsom allantoin, glykolsyre, vitaminer og polysaccharider. De er ansvarlige for at fugte, regenerere huden og forbedre dens elasticitet.
• Centella asiatica ekstrakt stimulerer kollagen, reducerer hævelser og mørke rande under øjnene.
• Japansk knotweed rod indeholder bioaktive ingredienser, der påvirker vævsregenerering og kraftigt forynger huden.
• Grøn tebladekstrakt lindrer irritationer, har anti-rynke, antioxidant og opstrammende egenskaber.
• Glat lakridsrod virker beroligende og anti-inflammatorisk. Det har evnen til at binde vand.
• Kamilleblomstekstrakt beroliger følsom hud. Det har en anti-inflammatorisk effekt og forhindrer dannelsen af nye ufuldkommenheder.
• Rosmarinbladekstrakt er en naturlig antioxidant. Rig på denne ingrediens, som opstrammer og forynger huden.
• Pæonekstrakt beskytter cellerne mod fotoældning, holder huden glat og fast.
• Arginin fugter dybe dele af huden.

Må anvendes af gravide og ammende kvinder.